رسالت بیمارستان

چشم انداز بیمارستان

• برآنیم انتخاب اول مددجویان در سطح ملی و منطقه از نظر خدمات تشخیصی و درمانی باشیم

ارزش‌های سازمانی

• بیمار محوری
  • حفظ کرامت انسانی
  • همدلی و مهربانی
  • نوآوری و خلاقیت
  • جلب اعتماد بیماران
  • تعهد به اصول اخلاقی و حرفه ای
  • توجه به فرهنگ اسلامی و ایرانی
  • احترام به آداب و فرهنگ ملل مختلف
  • ساعی در حفظ و ارتقاء محیط زیست

تاریخچه

هتل بیمارستان گاندی به عنوان بزرگترین و مجهزترین مرکز درمانی خصوصی کشور و خاورمیانه با اهداف متعالی ارائه خدمات تشخیصی و درمانی و به موازات آن جذب گردشگران سلامت با ایفای نقش ارزنده آن در توسعه صنعت گردشگری سلامت توسط گروهی از پزشکان متخصص ایرانی داخل و خارج از کشور در سال ۱۳۸۷ بنا نهاده شد. از آنجا که این مرکز در محله گاندی پایتخت واقع گردیده است و با عنایت به ارزش‌های اخلاقی و انسانی شخصیت بین‌المللی مهاتما گاندی، نام هتل بیمارستان گاندی انتخاب شد. بیشتر پزشکان سهام‌دار داخلی از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی هستند. مبنای ساخت هتل بیمارستان گاندی، ایجاد فضایی شاد، مفرح و دور از فضای بیماری بوده است تا مراجعین به این بیمارستان احساس آرامش و آسایش بیشتری داشته باشند. .

about_small_2

about_small_1

درباره بیمارستان

هتل بیمارستان گاندی با مساحتی بالغ بر ۳۲۰۰۰ متر مربع شامل مجموعه بیمارستانی در ۱۷ طبقه و ۲۱ طبقه هتل احداث شده و دارای ۱۰۰ تخت بستری، ۴۰ تخت بخش‌های ویژه، ۱۷ اتاق عمل و ۱۰۰ سوئیت اقامتی جهت اسکان بیماران یا همراهان آن‌ها است. برج سلامت گاندی علاوه بر هتل بیمارستان، دارای شرایط ارائه خدمات تکمیلی رفاهی و جانبی از جمله پارکینگ اختصاصی، بانک، رستوران عمومی و رستوران‌های ایرانی، شرقی، اروپایی و سنتی، کافی شاپ، گل فروشی، فروشگاه مواد غذایی، لوازم آرایشی و بهداشتی، صنایع دستی، سرویس خدمات حمل و نقل داخل شهری، بین شهری و بین‌المللی، آژانس هواپیمایی و دیگر امکانات رفاهی، ورزشی و تفریحی است. شایان ذکر است پروژه هتل بیمارستان گاندی بر اساس استانداردهای نوین جهانی در حیطه سلامت و هتل‌داری فعالیت می‌کند و جزء بیمارستان‌های خصوصی درجه یک طبقه‌ بندی می‌شود.

در صورتی که تمایل دارید در کوتاه ترین زمان ممکن پزشک مورد نظر خود را بیابید، بهترین راه جستجو در این سامانه است. از طریق فرم جستجو می توانید با درج شرایط مطلوب خود از قبیل نام پزشک، تخصص پزشک و… نتایج آن را مشاهده کنید. همچنین از طریق لیست گروه‌ها پزشک متخصص مورد نظر خود را پیدا کنید. مشاهده لیست گروه ها

about_small_3